McKinsey hledá lídryně

Uvažovaly jste někdy o leadershipu nebo managementu? Chtěly byste zlepšit svět? Zkuste se dostat na tento výběrový workshop světové jedničky v consultingu.

SHE 700x100 v1
Zdroj: McKinsey

McKinsey připravuje v Praze výběrový workshop, zvaný Centered Leadership v rámci své série akcí SHE, která má za cíl svést k sobě talentované ženy ze všech možných sfér a pomoct jim zlepšit svět.

Obsahem workshopu bude těchto pět témat:

  • Smysl, respektive hledání vašich silných stránek a jejich usměrnění pro adekvátní účel.
  • Management energie, tj. odkud energie pochází, kam se vytrácí a jak její tok můžete ovlivnit.
  • Pozitivní sdílení, tzn. přijímání konstruktivnějších cest, jak vnímat svět, rozšířit své horizonty a získat odhodlání se posunovat kupředu, i když se nedaří.
  • Propojování, neboli identifikace těch, kdo vám opravdu pomohou růst, budovat silnější vztahy a navýšit váš pocit sounáležitosti.
  • Angažování se, myšleno jako, že přijímáním výzev a také rizik, které inherentně přinášejí, najdete svůj hlas, stanete se soběstačnou a sebejistou.

Zároveň budete moci nahlédnout do toho, jak McKinsey funguje, a zajít po workshopu na večeři.

Podmínky účasti

McKinsey vymezil rozsah těch, kdo se mohou účastnit, na momentální studentky VŠ a také všechny ženy, které nemají dosud víc jak šest let pracovních zkušeností. Na vašem studijním/pracovním oboru nebo sociálním profilu nezáleží.

Jestli máte zájem se zúčastnit, zašlete své CV a motivační dopis do 7. prosince 2016 prostřednictvím online přihlašovacího formuláře. Vybrané uchazečky budou informovány 9. prosince.

Pokud byste měly jakékoliv otázky, neváhejte kontaktovat: radka_micunkova@mckinsey.com

Zdroj: McKinsey & Company