České centrum v Londýně shání stážistu!

Londýnské České centrum se opět poohlíží po novém členu týmu. Chopte se příležitosti a staňte se jím právě vy.

Česká centra působí v zahraničí pod záštitou Ministerstva zahraničních věcí ČR a zajišťují hlavní propagaci naší republiky na mezinárodním poli. Po celém světě je rozmístěno celkem 22 poboček. A právě ta londýnská teď shání šikovného pomocníka, který by pomáhal s chodem centra a to konkrétně od ledna 2017.

Na začátek malé upozornění:

Stáže v ČC jsou neplacené (stejně tak je to i s ubytováním, cestou a stravným) a trvají minimálně tři měsíce.  Na druhou stranu je to další výzva, která přinese do života cennou zkušenost. Stáž je ale možné zafinancovat z programu Erasmus.

Na pozice stážistů se mohou hlásit studenti především z oborů marketingu, PR, grafického designu, Arts managementu i filmové produkce. Klíčovým je především zájem o českou kulturu a umění.

Další požadavky jsou:

  • český a anglický jazyk na vysoké úrovni,
  • dobrá znalost práce na pc,
  • zodpovědnost, schopnost pracovat a být týmový hráč,
  • zkušenosti s fotografováním, tvořením multimediálního podkladu výhodou,
  • práce se sociálními médii.

Stážista se bude podílet především na organizaci kulturních akcí, pomáhat s běžnou administrativou a překládat texty z angličtiny do češtiny.

Přihlášky v podobě CV a motivačního dopisu je možné zasílat na adresu info@czechcentre.org.uk. Deadline pro zaslání 27. října 2016.

SO… SEE YOU IN LONDON!

Zdroj: České centrum v Londýně

Autor: Klára Š.

Studentka překladatelství ruského jazyka. A dál? Cestovatelský maniak, který nesetrvá dlouho na jednom místě ani v rámci rodné země. Milovník medvídků panda! Snílek, co touží projet Rusko po Transsibiřské magistrále a pochovat si medvídka koalu. (Ale to je Austrálie a tam jsou hadi. A těch se bojím). Někdo, kdo se v hlavě snaží udržet tři jazyky plus ten rodný. Milovník dobrého jídla a pití (ať už přípravy či konzumace). A do toho všeho někdo, kdo rád píše a dělí se o své rozumy. Tak to bych byla tak ve zkratce já.

Comments are closed.