International Study Programs hledá stážistu

Umíte skvěle anglicky a zajímá vás, jak funguje organizace studentských zahraničních pobytů na míru? Můžete jásat! Česká pobočka organizace International Study Programs v Praze právě nabízí placenou stáž v oddělení plánování.

International Study Programs ISP je mezinárodní společnost pořádající vzdělávací pobyty v zahraničí pro vysokoškolské studenty ekonomie a business programů. Společnost ISP založená již v roce 1999 se od běžných kanceláří zprostředkovávající výměnné pobyty liší především tím, že studentům nabízí zahraniční pobyt na míru. Potenciální zájemce si nejdříve sám zvolí téma, které ho zajímá, jakým způsobem ho chce studovat (tradiční formou přednášek na univerzitě či podílením se na projektu v jedné z partnerských společností) a v jaké zemi by nejraději strávil svůj vzdělávací pobyt. Následně ISP pracuje s těmito informacemi a navrhne studentovi program v zahraničí přesně podle jeho představ.

Fotka uživatele International Study Programs.
International Study Programs. Zdroj: facebook.com/internationalstudyprograms

Zní to zajímavě? Chtěli byste poznat, jak to vypadá z té druhé strany? Právě teď se můžete ucházet o pozici stážisty v pražské pobočce International Study Programs.

Během stáže na oddělení plánování bude vaším úkolem zajistit, aby příprava i následný průběh studijních pobytů jednotlivých klientů proběhly hladce a bez problémů. Budete se podílet na komunikaci s klienty, administrativní práci spojené se zařizováním programů a celkově nahlédnete do jednotlivých aspektů organizace studijních pobytů na míru.

Koho ISP hledá?

Vhodný kandidát by měl:

  • mít dobrou znalost angličtiny slovem i písmem,
  • disponovat dobrou znalostí MS Office,
  • mít pozitivní přístup, smysl pro detail a ochotu učit se novým věcem,
  • být přátelský a zapálený.

Co vám může ISP nabídnout?

Kromě nových zkušeností a možnosti učit se od svých kolegů, vám ISP na oplátku může nabídnout pětiměsíční stáž (leden až červen 2017) ve své pražské kanceláři na Karlově náměstí. Navíc budete pracovat v mladém mezinárodním anglicky mluvícím kolektivu. Stáž je placená (80 Kč/hod.) a pokud se osvědčíte, může vám ISP nabídnout ve svém týmu stálou pozici.

Jak a kde se přihlásit?

Pokud máte zájem o stáž v International Study Programs v Praze, zašlete co nejdříve svůj strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem na email beranova@studyprograms.com.

Více informací se dozvíte v anglickém jazyce na stránkách International Study Programs

Zdroj: International Study Programs