Jeden svět hledá dobrovolníky do Prahy

Chcete se podílet na organizaci největšího lidskoprávního filmového festivalu na světě? Podívat se na festival i ze zákulisí? Právě teď se hledají schopní a spolehliví dobrovolníci a dobrovolnice. Přijďte získat nové zkušenosti a zážitky na filmovém festivalu!

637_iu6a1962-orezFestival bude v Praze probíhat od 7. do 16. března 2016. I letošní ročník přinese deset dní nabitých projekcemi zajímavých filmů, debatami o tématech dotýkajících se lidských práv, a chybět nebudou ani doprovodné akce. Toho všeho můžete být součástí, pokud se rozhodnete podpořit filmový festival Jeden svět!

Pokud máte zájem a víte, že v průběhu festivalu budete mít dostatek času, kontaktujte prosím Ivanu Linhartovou na e-mailu ivana.linhartova@jedensvet.cz nebo na telefonním čísle 737 703 306. Do předmětu e-mailu uveďte Dobrovolník/ce 2016 a hlavně nezapomeňte připojit své jméno a telefonní číslo.

Jako odměna a poděkování za pomoc při přípravě festivalu náleží dobrovolníkům festivalová akreditace zdarma, kterou lze využívat během celého festivalu.

Zdroj: http://www.jedensvet.cz/2016/novinky/15-