11/08/2012
od Marketa

Working Holiday v Jižní Korei

Od června tohoto roku mohou díky mezinárodní smlouvě žádat mladí lidé do 30 let o vydání víza v rámci projektu Working Holiday. Vízum se vydává na 1 rok (s možností opakovaných vstupů) a umožňuje kombinaci turistických pobytů zaměřených na poznání druhé země … Číst dále